Ammattikokit

”Suomen hienoin visuaalisuus! Paisto-ominaisuudet paremmat kuin monessa muussa Premium-pannussa.”

– Aki Wahlman / Foody Allen –

Superpannu, jota olemme testanneet Murussa jo vuoden. Kestää ja paistaa paremmin kuin mikään muu pannu.”

– Henri Alén 

”Steelsafesta on tullut lempipannuni. Se pitää hyvin lämpöä ja kestää hyvin myös ravintolakäytössä. Kahva ei kuumene, mikä on hyvä juttu erityisesti kaasuliedellä kokatessa.

Kaikenkaikkiaan hyvä paistinpannu! Ja hyvännäköinen! Kiva viedä vaikka suoraan pöytään.”

– Janne Suvanto / Panini

”Olen käyttänyt Steelsafea nyt vuoden ja olen riemuissani! Aikaisemmin käytin valurautapannua ja pinnoitettua pannua riippuen siitä mitä paistoin. Nyt käytössä on vain Steelsafe. Sillä paistuu kaikki, tulee hyvä pinta ja pannua on äärimmäisen helppoa käyttää. Puhdistus on helppoa ja pinta kestää upeasti. Kaikki keittokirjani ohjeet, joissa käytettiin paistinpannua, valmistin Steelsafella. Suosittelen lämpimästi!”

– Hanna Sumari

”Suosittelen pannua ammattikäyttöön sen hyvien paisto- ja käyttöominaisuuksien vuoksi. Paksu pohja paistaa tasaisesti eikä ole puolen vuoden käytössäkään kupruillut, niin kuin useimmat käytössämme olleet pannut. Catering-tilaisuuksissa vaihtelee liedet kaasusta induktioon, tämä pannu soveltuu kaikille liesille.”

– Susanna Stolpe / Chef Jani’s Catering

”Pannu lämpenee ja pitää lämpöä hyvin. Niin liha, kana kuin kalakin ruskistuu hyvin, vaikka ilman rasvaa. Kestää iskuja ja on muutenkin rautaa, paistovälineet voi olla mitä vaan.”

– Janne Leppänen / HKScan

”Olemme testanneet pannua demokeittiöllä ja se todella kestää kovaa ajoa!”

– Risto Mikkola / keittiömestari, kehityspäällikkö, HKScan