Cerasafe+

Heirol Cerasafe

HEIROL Cerasafé+ on keraamisesti vahvistettu ja kestävä teräspannu koti- ja ammattikäyttöön!

Heirol Cerasafe+ tuotteissa on kolmikerroksinen, keraamisesti vahvistettu Non Stick –pinnoite, joka kestää kovassakin käytössä. Ei sisällä PFOA-yhdisteitä. Cerasafe+ tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tukevan teräspohjan sisään kapseloitu alumiinilevy takaa tehokkaan ja tasaisen lämmönjakautumisen. Pannu soveltuu kaikille liesille, myös induktioliedelle. Teräskahvojen ansiosta tuote soveltuu myös uunikäyttöön 180°C asteessa.

Cerasafe+ pinnoitteesta

Keraamisen vahvisteen ansiosta pannussa on erityisen hyvä naarmuuntumisen ja hankauksen kesto. Pannu kestää käytössä pitkään, ja on siksi myös ammattilaisten suosikki. Laadukas erinomaisesti lämpöä johtava teräsrunko on säilynyt muuttumattomana: runko ja kahva ovat ruostumatonta terästä ja niittikiinnitetyt kahvat kestävät myös uunikäytössä. Pannu sopii kaikille liesille.

Cerasafe+ -sarja on ekologinen vaihtoehto: erinomaisen lämmönjohtokyvyn vuoksi pannu vie huomattavan vähän energiaa (TM-testi 11/2011), ja kestävän pinnoitteen vuoksi pannu myös kestää pitkään. Pinnoite ei sisällä PFOA:ta.

Vinkki pannulla paistamiseen:
Käytä paistaessa puisia tai kuumuutta kestäviä muovisia keittiövälineitä.  Älä koskaan lämmitä paistinpannua tyhjänä.

Laajasta sarjasta löydät 20-32 cm paistinpannut, wok-pannun, grillipannun sekä pinnoitetut kasarit ja kattilat.

Käyttöohjeet Cerasafe+

Poista tuotteesta tarrat ja pese pannu pesuaineliuoksessa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Huuhdo ja kuivaa. Sivele paistopinta ruokaöljyllä ennen ensimmäistä käyttökertaa, sekä noin 3-4 kertaa vuodessa. Laita pannuun aina vettä, rasvaa tai öljyä, kun alat lämmittää pannua. Kuumenna pannu keskilämmöllä.

Varoitus: ylikuumentuminen saattaa vaurioittaa paistinpannua. Älä koskaan jätä paistinpannua liedelle ilman valvontaa. Jos paistinpannu pääsee ylikuumentumaan voimakkaasti ja savua muodostuu keittiöön, tuuleta huolellisesti. Anna tuotteen jäähtyä ennen pesua. 

Puhdista pannu mahdollisimman pian käytön jälkeen. Paistopinnan suojaamiseksi suosittelemme käsinpesua, sillä voimakkaat tiivistetyt konepesuaineet voivat käytössä vaurioittaa pinnoitetta. Älä käytä teräsvillaa tai raaputa pintaa teräsvälineillä.

Induktioliedellä käytettäessä

Induktioliesi kuumentaa teräspannun hyvin nopeasti. Älä koskaan kuumenna pannua induktioliedellä tyhjänä, sillä ylikuumentuminen saattaa vaurioittaa pannua ja pinnoitetta. Valitse paistinpannun pohjan kokoinen, tai hieman sitä pienempi keittolevy. Lieden naarmuuntumisen välttämiseksi nosta pannua aina siirtäessäsi sitä lieden päällä.