Grippy

Valualumiinisarja Grippy mutkattomaan kokkaukseen!

Grippy on tukeva, valetusta alumiinista valmistettu paistinpannu, joka lämpenee nopeasti ja tasaisesti. Kevyt rakenne ja PFOA-vapaa kestävä pinnoite tekee paistamisesta ja puhdistamisesta mutkatonta.

Pannujen ergonomisesti muotoiltu, kuumenematon Soft Grip -kahva on miellyttävä ja turvallinen. Kattilan ja kasarin irroitettavat silikoniset kahvasuojukset suojaavat sormia, jos ruokaa valmistetaan uunissa.

Laadukas ja helppokäyttöinen sarja kaikenlaiseen paistamiseen, kaikille liesille!

Soveltuu kaikille liesille, myös induktiolle
Kattilat soveltuvat myös uunikäyttöön (lasikansi max 150 °C)
Runko kestävää ja hyvin lämpöä johtavaa valualumiinia
Laadukas tarttumaton PFOA-vapaa pinnoite
Pannuissa ergonominen ja kuumenematon Soft Grip -kahva
Kattiloissa irroitettavat silikoniset sormisuojat
Kestää konepesun. Käsinpesu pidentää tuotteen käyttöikää.

Älä kuumenna paistinpannua tyhjänä. Lue käyttö- ja hoito-ohjeet ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Käyttöohjeet Steelsafe

Grippyn käyttöohjeet

Poista kaikki tarrat tuotteesta. Pese tuotteen kaikki osat käsin lämpimällä saippuavedellä. Huuhtele ja kuivaa tuote huolellisesti. Sivele paistopinta ruokaöljyllä ennen ensimmäistä käyttökertaa, sekä noin 3-4 kertaa vuodessa.

Mikäli et ole ennen käyttänyt valualumiinista valmistettuja keittiövälineitä, seuraavat ohjeet ovat hyödyllisiä:

Soveltuvuus liesille ja uuniin

Grippy valualumiinisarjan tuotteet soveltuvat kaikille liesille. Myös induktiolle. Grippy kasarit ja kattilat soveltuvat myös uunikäyttöön. Lasikannen lämmönkesto on 150 °C ja silikoni-kahvasuojusten 240 °C.

Kuumenna pannu mieluiten keskilämmöllä, jolloin vältyt pannun ylikuumentamiselta.
Valualumiinista valettu pannu ja kattila lämpenevät hyvin nopeasti, etenkin induktioliedellä.

Laita paistinpannuun aina vettä, rasvaa tai öljyä, kun alat lämmittää pannua.
Käytä vain muovisia, puisia tai lämpöä kestäviä nylon-välineitä
Älä koskaan jätä paistinpannua liedelle ilman valvontaa. Jos paistinpannu pääsee ylikuumentumaan voimakkaasti ja savua muodostuu keittiöön, tuuleta huolellisesti
Käytä aina kahvasuojuksia tai patalappuja siirtäessäsi kuumaa kattilaa

Puhdistus käytön jälkeen

Anna tuotteen jäähtyä ennen pesua. Puhdista pannu mahdollisimman pian käytön jälkeen. Paistopinnan suojaamiseksi suosittelemme käsinpesua, sillä voimakkaat tiivistetyt konepesuaineet voivat käytössä vaurioittaa pinnoitetta. Älä käytä teräsvillaa tai raaputa pintaa teräsvälineillä.

Tarttumaton pinnoite kestää pidempään, jos paistopinnan käsittelee ruokaöljyllä 3-4 kertaa vuodessa sekä ensimmäisen pesun jälkeen.

Induktioliedellä käytettäessä

Induktioliesi kuumentaa pannun hyvin nopeasti. Älä koskaan kuumenna pannua induktioliedellä tyhjänä, sillä ylikuumentuminen saattaa vaurioittaa pannua ja pinnoitetta. Valitse paistinpannun pohjan kokoinen, tai hieman sitä pienempi keittolevy. Lieden naarmuuntumisen välttämiseksi nosta pannua aina siirtäessäsi sitä lieden päällä.