Steelsafe

Heirol Steensafe

HEIROL Steelsafe – pinnoitettu paistinpannu joka kestää!

Steelsafe paistinpannu on täysin uudenlainen, kuumaan ja kovaan paistamiseen suunniteltu paistinpannu. Pannu joka yhdistää teräspannun ja pinnoitetun pannun ominaisuudet.

Patentoitu pintarakenne

Steelsafe paistinpannun patentoitu pintarakenne tekee pannusta ennennäkemättömän kestävän. Paistopinnassa on teräsrunkoon upotettu timantinkova tarttumaton Eclipse-pinnoite, jota suojaa n. 0,1 mm korkea teräksinen kennorakenne. Pinnoitteen ansioista pannu on helppokäyttöinen ja helposti puhdistettava. Teräskenno tekee paistopinnasta erittäin kestävän, ja se kestää hyvin myös metallisia keittiövälineitä.

Monikerrosrakenne

Steelsafe-paistinpannussa on paksu monikerrosrakenne, jossa lämpöä nopeasti ja tasaisesti varaava alumiini-kerros ulottuu pannun reunasta reunaan ja takaa näin tasaisen lämmönjakautumisen. Pannun 2,0 mm paksua alumiinirunkoa ympäröi 0,6 mm paksu teräksinen ulkopinta, tehden pannusta kestävän ja huolettoman käytössä. 

Pitkä tuotekehitys, laadukkaimmat raaka-aineet, korkealuokkainen valmistus sekä perinpohjainen laadunvalvonta takaavat, että saat paistinpannusta elinikäisen keittiöapulaisen!

Vinkki pannulla paistamiseen:
Teräksisen hunajakennorakenteen vuoksi pannulla on hyvä käyttää öljyä tai rasvaa, etenkin jauhoja tai kananmunaa sisältäviä ruokia paistettaessa.

HEIROL Pro -paistinpannun ominaisuudet

Suuri paistopinta ja paksu kolmikerrospohja takaavat nopean lämmönjakautumisen ja tasaisen paistotuloksen
Ennennäkemättömän kestävä pinnoitettu paistinpannu
Teräksisen kennorakenteen ansioista paistopinta ei naarmuunnu ja kestää myös metallisia keittiövälineitä
Soveltuu kaikille liesille ja uuniin (alle 260 °C)
Soveltuu käytettäväksi Heirol -lasikansien kanssa
Soveltuu konepesuun (ei suositeltavaa)
Helppohoitoinen ja erittäin kestävä
Lue käyttö- ja hoito-ohjeet ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Käyttöohjeet Steelsafe

Steelsafe käyttöohjeet

Poista tuotteesta tarrat ja pese pannu pesuaineliuoksessa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Huuhdo ja kuivaa. Sivele paistopinta ruokaöljyllä ennen ensimmäistä käyttökertaa, sekä noin 3-4 kertaa vuodessa. Laita pannuun aina vettä, rasvaa tai öljyä, kun alat lämmittää pannua. Kuumenna pannu keskilämmöllä.

Heirol Pro -paistinpannu on suunniteltu kuumaan paistamiseen, ja on täydellinen pihvien, kalan ja öljyssä paistettavien ruokien valmistukseen. Teräksisen kennorakenteen vuoksi käytä öljyä tai rasvaa paistamiseen, etenkin jauhoja tai kananmunaa sisältäviä ruokia paistettaessa. Jos käytät vain vähän rasvaa, säädä levyn voimakkuus keskilämmön alapuolelle.

Parhaan paistotuloksen saat käyttämällä lieden keskilämpöä tai sitä alhaisempia lämpötiloja. Älä koskaan lämmitä paistinpannua tyhjänä.

Varoitus: ylikuumentuminen saattaa vaurioittaa paistinpannua. Älä koskaan jätä paistinpannua liedelle ilman valvontaa. Jos paistinpannu pääsee ylikuumentumaan voimakkaasti ja savua muodostuu keittiöön, tuuleta huolellisesti.

Anna tuotteen jäähtyä ennen pesua.  Puhdista pannu mahdollisimman pian käytön jälkeen. Paistopinnan suojaamiseksi suosittelemme käsinpesua, sillä voimakkaat tiivistetyt konepesuaineet voivat käytössä vaurioittaa pinnoitetta.

Älä käytä teräsvillaa tai raaputa pintaa teräsvälineillä. Tarttumaton pinnoite kestää pidempään, jos paistopinnan käsittelee ruokaöljyllä 3-4 kertaa vuodessa sekä ensimmäisen pesun jälkeen.

Induktioliedellä käytettäessä

Induktioliesi kuumentaa teräspannun hyvin nopeasti. Älä koskaan kuumenna teräspannua induktioliedellä tyhjänä, sillä ylikuumentuminen saattaa vaurioittaa pannua ja pinnoitetta. Valitse paistinpannun pohjan kokoinen, tai hieman sitä pienempi keittolevy. Lieden naarmuuntumisen välttämiseksi nosta pannua aina siirtäessäsi sitä lieden päällä.