Steely Classic Pro

Steely Classic Pro

Steely Classic Pro – perinteinen teräspannu, joka kestää aikaa ja käyttöä naarmuitta.

Energiatehokas kolmikerrospohja johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Ergonominen, tyylikkäästi muotoiltu kahva asettuu mukavasti käteen ja tekee pannun käsittelystä vaivatonta. Pannu sopii kaikille liesille ja uuniin.

Ergonominen, tyylikkäästi muotoiltu kahva asettuu mukavasti käteen ja tekee pannun käsittelystä vaivatonta. Pannu sopii kaikille liesille ja uuniin.

Vinkki pannulla paistamiseen: Älä kuumenna pannua heti täydellä teholla vaan portaittain. Lisää aina öljy tai voi ennen paistamisen aloitusta. Muista, että teräspannu toimii pienemmällä lämmöllä ja käytä voita tai öljyä enemmän, kuin mitä käyttäisit pinnoitetulla pannulla. Anna paistettavan tuotteen rauhassa paistua ennen sen kääntämistä.

HEIROL Classic Pro -paistinpannun ominaisuudet

Soveltuu kaikille liesille ja uuniin
Pinnoittamaton pannu ei naarmuunnu
Ei sisällä PFOA:ta
Energiatehokas kolmikerrospohja
Niittikiinnitetty teräskahva
Runko ruostumatonta terästä
Käsinpesu karkealla keittiösienellä
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet Steely Classic Pro

Steelsafe käyttöohjeet

Poista tuotteesta tarrat ja pese pannu pesuaineliuoksessa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Huuhdo ja kuivaa.

Vinkki ennen ensimmäistä käyttökertaa: Käsittele pannu aluksi ja myöhemmin tarpeen mukaan öljyllä, joka kestää korkeita lämpötiloja (esim. kookosöljy). Lisää puhtaalle pannulle reilusti öljyä. Kuumenna sitten pannu pikkuhiljaa niin kuumaksi, että öljy alkaa savuta. Sammuta liesi ja anna pannun rauhassa kylmentyä. Lopuksi pyyhkäise ylimääräinen öljy pannulta puhtaalla talouspaperilla.

Induktioliedellä käytettäessä

Induktioliesi kuumentaa teräspannun hyvin nopeasti. Älä koskaan kuumenna pannua induktioliedellä tyhjänä, sillä ylikuumentuminen saattaa vaurioittaa pannua ja pinnoitetta. Valitse paistinpannun pohjan kokoinen, tai hieman sitä pienempi keittolevy. Lieden naarmuuntumisen välttämiseksi nosta pannua aina siirtäessäsi sitä lieden päällä.